Kleurrijk & Geurrijk

Het leven is kleurrijk, geurrijk, in beweging, nieuwsgierig, veelzijdig en wonderbaarlijk….Dáár denk ik aan bij Bohemian Treasures. Zwierige rokken en jurken, elegante broeken, stoere tops, heerlijke geuren, speelse sieraden, mooie woondecoraties….dat zijn mijn treasures. Het wonder van de webshop zit hem in jullie, je ideeën en gevoelens bij deze kleding en accessoires. Daarin zijn we allemaal uniek!

Ik heb me altijd verwonderd over de kleuren van de wereld…de natuur is vol kleur. Het is niet allemaal beige, bruin, grijs en wit, juist niet. Natuurtinten zijn voor mij fuchsia, geel, groen, blauw, rood en paars….en juist díe kleuren worden gedragen in delen van onze wereld die door het Westen als tweede- of derderangs worden beschouwd. Bijzonder. Datzelfde geldt ook voor sieraden trouwens…..mooie aparte grote opvallende kleurrijke sieraden vind je hier niet zo snel terwijl sieraden hèt middel zijn om jezelf je uiten. Dat is al eeuwenlang zo, zowel voor mannen als vrouwen over de hele wereld.

De artikelen in deze webshop komen hoofdzakelijk uit Nepal, Thailand, Indonesië en Tibet via leveranciers in Europa. De wikkelrokken (sarisilk en katoen), wijde katoenen broeken, kantha’s, kimono’s en een deel van de sieraden komen rechtstreeks uit India. Handmade, Fairtrade en Recycling zijn heel belangrijk bij Bohemian Treasures.

Ik hoop dat iedereen in mijn shop iets kan vinden wat bij hem/haar past, wat een aanvulling is of misschien een vervanging kan zijn…..iets om trots op te zijn!

 

Lieve groet,

Renée Chantal🌸