Orakel- en tarotkaarten zijn haast niet over het hoofd te zien als het gaat om de Bohemian Lifestyle. Worden tot op de dag van vandaag ‘Gypsies’ niet in één adem genoemd met kaartleggen en tarot?

Deze kaarten worden niet geleverd met een boekje. Voor meer inzicht in tarot is heel eenvoudig via Google een handleiding te downloaden (dit houdt de prijs laag en het milieu iets meer in stand….een paar blaadjes uit de printer versus een heel boek 🤷.

TIP! Voor wie toch een boek zou willen raadplegen raad ik aan om ‘Tarot voor jezelf’ van Annick Van Damme te lezen https://www.ankh-hermes.nl/boek/tarot-voor-jezelf/

✨ Nieuw in dit assortiment zijn de kunst-postkaarten. Ze zijn gemaakt door kleine zelfstandige grafische vormgevers uit meerdere landen en spreken aan door hun afbeelding, kleur- en materiaal gebruik. Brieven en kaarten schrijven is een vaardigheid die een beetje aan het verdwijnen is maar met dit aanbod hoop ik dat een beetje te kunnen tegengaan 🥰!

Laat je verrassen met dit bohemian element in het Bohemian Treasures assortiment🪷

De magische inzicht kaarten op deze site zijn ontworpen door Marion (de vorige eigenaresse van Bohemian Treasures), uniek in hun soort.