Orakel- en tarotkaarten zijn haast niet over het hoofd te zien als het gaat om de Bohemian Lifestyle. Worden tot op de dag van vandaag ‘Gypsies’ niet in één adem genoemd met kaartleggen en tarot?

Er zijn intussen heel veel kaartendecks verschenen, sommigen afgeleid van de authentieke Lenormand tarotkaarten, anderen zijn ter affirmatie en contemplatie. Enkele decks worden geleverd met een boekje met uitleg maar vaak ook spreken de kaarten voor zich….ze zijn allemaal intuïtief en dat wil zeggen dat ieder er zijn/haar eigen gevoel bij heeft.

Voor de tarot kaarten kan bijvoorbeeld via de website van Uitgeverij Schors www.schors.nl een universele handleiding worden gedownload. Snelste manier is om via Google te zoeken op handleiding tarotkaarten. Het PDF bestand van Schors komt dan als eerste tevoorschijn.

Ik ben dol op deze kaarten, vooral ook omdat ze vaak al een feestje zijn om naar te kijken! Zowel de tarot als de orakels vormen voor mij een bron van inspiratie en troost.

Laat je verrassen met dit bohemian element in het Bohemian Treasures assortiment🪷

De magische kaarten op deze site zijn ontworpen door Marion (de vorige eigenaresse van Bohemian Treasures), uniek in hun soort. De afbeeldingen zijn niet meer verkrijgbaar op canvas in deze shop.