Deze illustraties zijn ontstaan vanuit meditatieve verbinding met prachtige velden van kleur vorm en trilling. Vanuit wandelingen in de natuur en oog voor heel veel details hierbij. Geometrische vormen en combinaties van kleur en gevoel…..
Alles is energie. Jij ook. En je hebt altijd een keuze op welk niveau je graag “trilt”. Om een keuze te kunnen maken is het wel key om je bewust te zijn van waar je op dit moment “hangt”, zodat je als je dit wilt je energie een andere kant op kan sturen. Het is altijd mogelijk om je gemoedstoestand, je gedachtes en gevoelens, te upliften. Dat kan in kleine stapjes of grote sprongen. Net wat bij jou past of wat op dat moment fijn  of mogelijk voelt.

De illustraties kunnen hierbij helpen: kijk er naar, mediteer erop, adem de kleuren in, de vormen, het gevoel wat ze je geven….

De illustraties zijn te krijgen als dubbele kaart, helemaal full color bedrukt van binnen en van buiten. Met een bijbehorende bedrukte envelop en een tekst die het plaatje begeleid, geprint op rijstpapier.

Ook zijn ze te krijgen als print op canvas van 60 bij 40 cm, of groter, of als posterprint, zodat je m zelf kan inlijsten als je dat wilt.

Toont alle 18 resultaten