showroompje
showroompje
showroompje

Behalve een webshop heeft Bohemian Treasures ook een reguliere locatie, die in oktober 2019 was verhuisd naar de Atelierweg 7 in Groesbeek. Van een kleine ruimte met opslag overal en ergens in het pand naar een heerlijk ruim atelier met opslag, werkruimte en showroom ruimte allemaal in één.

Hier maak ik ook de zendingen klaar voor de webshop en maak ik foto’s voor in de shop.

De showroom kan je op afspraak komen bezoeken om te passen, kijken en voelen en je hart op te halen aan alle kleurtjes en stofjes.
Ik denk dat ik komend seizoen ook een aantal vaste dagen ga plannen waarop de showroom open is voor iedereen. Ik zal dat als event bekend maken op facebook en hier op deze pagina aangeven. Maar ik zal even de corona situatie af moeten wachten daarvoor.

Gezellig en leuk als je langs wilt komen! De koffie en thee zet ik voor je klaar.

En combineer een bezoek aan mijn winkel vooral met een wandeling ergens in de prachtige natuur rondom Groesbeek, of drink een heerlijke cappuccino op een terras in het gezellige centrum.

Om een afspraak te maken kan je mij mailen: info@bohemiantreasures.nl

bruuk
koeien in groesbeek
brugje grensgebied groesbeek