Vanaf 20 september 2023 heeft Boho to Be Bohemian Treasures (volledige bedrijfsnaam) een nieuw adres🥳:

Business Center Winterswijk

Beatrixpark 22 7101 BN Winterswijk

email: rhanishantah@gmail.com &

mobiel/whats app: 06-14893123 &

website: www.bohemiantreasures.nl

blijven gewoon hetzelfde ! 🤗

Een bezoek is op afspraak via één van de bovengenoemde wegen. Bel, app of mail me, je bent van harte welkom! Dag en tijd zijn altijd bespreekbaar.

De gehele voorraad van Bohemian Treasures heeft hier veel meer ruimte en kan ook weer door jullie worden bekeken en aangepast ! Door de rekken struinen met een kopje koffie of thee…..☕. Ik word zelf super vrolijk als ik mijn atelier binnenkom, al die kleuren en mooie stoffen ! Hier stal ik alle treasures uit, van rokken, broeken en tops tot sieraden en orakelkaarten, maak foto’s en pak jullie bestellingen in. Heerlijk, zo’n eigen werkplek !

Het Business Center Winterswijk is gelegen op het bedrijvenpark tegenover het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Het is een modern industrieel gebouw in een groene omgeving met 2 verdiepingen en daar, op die bovenste verdieping, zit ik met Bohemian Treasures in een ruim en licht hoekkantoor. Gelukkig is er een lift😉……

Goed bereikbaar met de auto, gratis parkeren en er is een laadpaal aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is het eenvoudig om er te komen: vanaf Winterswijk Centraal met de bus of vanaf Winterswijk West ook te voet.

Combineer je bezoek aan Bohemian Treasures met een bezoek aan De Achterhoek met haar wonderschone natuur, historische plekken, culinaire verrassingen en laat Winterswijk je verrassen met haar gezellige en uitgebreide centrum !

https://www.100procentWinterswijk.nl

https://www.achterhoek.nl