Het Bohemian Treasures atelier is een ruimte waar alle Treasures zich bevinden. Alle kleding hangt in de rekken, alle sieraden zijn uitgestald, de voorraad wordt er bijgehouden, de bestellingen met zorg en aandacht ingepakt en in het koffie- en thee hoekje zit ik ook regelmatig de bomen in te staren…..

Ik kleed de mannequins regelmatig in een andere outfit, maak foto’s en ontvang gasten die in alle rust door de rekken kunnen struinen en de kleding kunnen aanpassen 🤗

Bezoek is op afspraak dus mail of app me gerust, je bent van harte welkom 🙏 Contact

 

Het adres?

Beatrixpark 22, 7101 BN Winterswijk

Het Business Center Winterswijk waar mijn atelier zich in bevindt staat op het bedrijvenpark tegenover Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Het is een modern industrieel gebouw in een groene omgeving met 2 verdiepingen en daar, op die bovenste verdieping, zit ik met Bohemian Treasures in een ruim en licht hoekkantoor. Gelukkig is er een lift😉……

Goed bereikbaar met de auto, gratis parkeren en er is een laadpaal aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is het eenvoudig om er te komen: vanaf Winterswijk Centraal met de bus of vanaf Winterswijk West ook te voet.

Combineer je bezoek aan Bohemian Treasures met een bezoek aan De Achterhoek met haar wonderschone natuur, historische plekken, culinaire verrassingen en laat Winterswijk je verrassen met haar gezellige en uitgebreide centrum !

https://www.100procentWinterswijk.nl

https://www.achterhoek.nl